Καθοριστική για την έκβαση του αγώνα χαρακτήρισε ο Αρσέν Βενγκέρ την αποβολή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην επαναληπτική αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για τους «16» του Champions League.

Ο Αλσατός τεχνικός, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή Μάσιμο Μπουσάκα καθ’ οδόν για τα αποδυτήρια, λέγοντάς του πως δεν σεβάστηκε την ομάδα του.

«Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ και όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο θα είναι στενοχωρημένοι. Οποιοσδήποτε έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν θα έπαιρνε ποτέ μια τέτοια απόφαση. Αυτή η αποβολή έκρινε την πρόκριση. Αποκλειστήκαμε από έναν σπουδαίο αντίπαλο, όπως η Μπαρτσελόνα, που δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός διαιτητή για να κερδίσει. Περιμέναμε τουλάχιστον να μας δινόταν η δυνατότητα να την αντιμετωπίσουμε επί ίσοις όροις. Όμως αυτό δεν μας επετράπη. Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη και μετά το γκολ μας υπήρχαν περισσότεροι κενοί χώροι. Είμαι βέβαιος πως αν μέναμε με έντεκα παίκτες θα παίρναμε εμείς την πρόκριση. Ακόμη κι έτσι όμως θα μπορούσαμε στο τέλος να μειώσουμε σε 3-2 και να προκριθούμε εμείς», δήλωσε ο προπονητής των «κανονιέρηδων».

πηγή: sportfm