Με αρκετή καθυστέρηση ξεκίνησε η, κατά πολλούς , ιστορική για τον Ολυμπιακό συνάντηση.

Πρώτος στα γραφεία του Ολυμπιακού κατέφτασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ώρα να δείχνει 15:38, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η είσοδος του Σωκράτη Κόκκαλη.

Από το πρωί στα γραφεία ήταν ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, ενώ παρόντες στην συνάντηση είναι και οι Γιάννης Μώραλης και Γιώργος Λούβαρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός εφοπλιστής θα διεκδικήσει άμεσα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από τον κραταιό άντρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κι ενδεχομένως να προχωρήσει και σε πρόταση για την αγορά του 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη, έδρας του Ολυμπιακού.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο νέος προπονητής των ερυθρολεύκων, Εβαλντ Λίνεν, καταστρώνει τ’ αγωνιστικά του πλάνα για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί διακαώς για την πειραϊκή ομάδα, είναι ο Χοσέ Χολέμπας της Μόναχο 1860.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής «BILD», ο Λίνεν έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στον 25χρονο ελληνικής καταγωγής μεσοεπιθετικό, που προέρχεται από τα φυτώρια του γερμανικού σωματείου.