Από το πρωί βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος απολογήθηκε για τη χθεσινή του ενέργεια να φύγει από το ξενοδοχείο, όταν έμαθε πως δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Γιάννη Μιχαλήτσου για την 11άδα στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αρχηγός του Άρη παραδέχθηκε πως αντέδρασε άσχημα, αλλά επικαλέσθηκε το ενδιαφέρον και την προσφορά που έχει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την στιγμή οι υπεύθυνοι συνεδριάζουν για να αποφασίσουν για την τιμωρία του.

Λίγα λεπτά από την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας, παραδεχόμενος ότι ενοχλήθηκε αρκετά, κάνοντας παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη.

«Εγώ ήθελα, πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μιλήσω στο ραδιόφωνο και αυτό το κάνω για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την ομάδα και να μην βγάζει κανείς διάφορες ιστορίες. Θα πω ότι όταν θέλεις να λέγεσαι άντρας αναγνωρίζεις τα λάθη σου και τα παραδέχεσαι Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες και τον κόσμο. Σε μία δύσκολη στιγμή για μένα χθες πήρα μια απόφαση να αφήσω το ξενοδοχείο»», τόνισε –αρχικά- ο Κόκε και συνέχισε:

«Αυτό το οποίο θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι κανένας δεν μπορεί να καταλάβει την κατάστασή μου. Έχω παίξει ποδόσφαιρο σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Είμαι στην ομάδα πέντε χρόνια και δεν έλειψα από φιλικά στη Βουλγαρία, παιχνίδια κυπέλλου, παιχνίδια με μικρές ομάδες, που μας ταλαιπωρούσαν. Ποτέ δεν έθεσα εαυτό εκτός ομάδας ακόμα και ως τραυματίας ή όταν είχα ίωση ήμουν εκεί για να προσφέρω. Σκεφτείτε τώρα που υπάρχει ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα όλοι κάνουν όνειρα και σκέφτονται την συμμετοχή τους. Ένιωσα πολύ άσχημα ψυχολογικά όταν έμαθα ότι δεν θα ήμουν στην αποστολή μέσα στο παιχνίδι και οδηγήθηκα στο να πάρω αυτή την απόφαση.

Το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι είμαι άντρας, αναγνωρίζω το λάθος μου ζητάω συγνώμη και σαν άντρας θέλω οι άνθρωποι που με ξέρουν και κατηγορούν να καταλάβουν τις συνθήκες που υπάρχουν. Πήρα την πρωτοβουλία επειδή καταλαβαίνω την κατάσταση και βγήκα στο ραδιόφωνο για να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη με το χέρι στην καρδιά», είπε και συνέχισε:

«Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι ο Άρης είναι πάνω απ’ όλα κανένας πάνω από την ομάδα. Όλοι έρχονται και φεύγουν, η ομάδα όμως είναι αυτή που μένει», τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

«Έχουμε επίγνωση πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπως και τα υπόλοιπα. Έχουμε μια διαφορετική εικόνα από τα ευρωπαϊκά με αυτά του πρωταθλήματος. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και δεν έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε συγκεντρωμένοι και το ίδιο αφοσιωμένοι σε κάθε αγώνα. Αν θέλουμε τόσο υπέροχα παιχνίδια σαν αυτά που δίνουμε σήμερα στην Ευρώπη γίνεται μόνο μέσω του πρωταθλήματος».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του Άρη δεν θα τραβήξει το θέμα στα άκρα. Θα τιμωρήσει παραδειγματικά τον παίκτη, αλλά δεν θα τον… τελειώσει από την ομάδα, βασιζόμενη στο γεγονός ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν.

Πηγή: sport-fm.gr