Η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four της Euroleague πλησιάζει και στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται με στόχο την κατάκτηση του 8ου ευρωπαϊκού τροπαίου, για το οποίο συζήτησαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Εργκίν Αταμάν.

Οι «πράσινοι» είναι οι κάτοχοι του τίτλου και θα ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι με στόχο να διατηρήσουν το στέμμα τους, κατακτώντας για 8η φορά το ευρωπαϊκό. Και για να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουροι ότι θα συμβεί αυτό, ακολουθούν και τα… γούρια τους.

Πέρυσι, πριν το Final Four του Βερολίνου, ο Γιαννακόπουλος και ο Αταμάν είχαν συναντηθεί στο Σούνιο και είχαν βγάλει μια φωτογραφία στο τραπεζάκι στο οποίο τοποθετήθηκε στη συνέχεια το τρόπαιο και φέτος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και ο προπονητής της ομάδας έκαναν το ίδιο.

Το αν θα γίνει ό,τι και πέρυσι θα φανεί σε λίγες μέρες, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό της Παρασκευής (23/5), όπως είχε γίνει και στο Βερολίνο, τη Φενέρμπαχτσε.

Γιαννακόπουλος - Αταμάν