Με βασικότερο όπλο το «εύφορο» κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ύστερα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Άρη (19:30, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) με στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει υπό προϋποθέσεις στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αλλαγές στην ενδεκάδα προανήγγειλε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τα κακώς κείμενα που υπήρξαν στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στο Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα θέλει να εξαλείψει ο Μανόλο Χιμένεθ κόντρα στον Άρη. Το ιδεατό θα ήταν να επαναληφθεί η επιβλητική νίκη (4-0) του πρώτου γύρου, αλλά οι τρεις πόντοι μετράνε όπως κι αν έρθουν. Η μεγαλύτερη ανησυχία του Ισπανού τεχνικού έγκειται στο θέμα κούραση, αφού οι παίκτες της «Ένωσης» είχαν μόλις δύο μέρες να ετοιμαστούν για τον αγώνα με τους «κίτρινους».

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» ετοιμάζεται να ξεκινήσει βασικό τον Νταβίντ Ματέος, αλλά και τον Μίτσελ, εν αντιθέσει με τον Ναμπίλ Μπαχά, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο Κύπελλο. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ίσμαελ Μπλάνκο στο αρχικό σχήμα, όπως άλλωστε και του Νέιθαν Μπερνς. Στο 4-3-3, λοιπόν, που αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σάχα, με τους Γιάχιτς, Λαγό, Νασούτι και Ματέος αμυντική τετράδα μπροστά του. Μάκος, Μίτσελ και Γκερέιρο θα είναι η τριάδα των χαφ, με την επιθετική τριπλέτα μπροστά να αποτελείται από τους Σκόκο, Μπερνς και Μπλάνκο.

πηγή: sport-fm.gr