Τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της UEFA Youth League διεκδικούν Ολυμπιακός και Μίλαν στον τελικό που λαμβάνει χώρα στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο Ολυμπιακός παρατάσσεται με τους Σίνα κάτω από τα δοκάρια και τους Κωνσταντίνο Κωστούλα, Κουτσίδη και Πρεκατέ στην τριάδα της άμυνας. Ο Κουτσογούλας με τον Αλαφάκη θα είναι τα δύο μπακ ενώ ο Μπάκουλας και ο Μουζακίτης βρίσκονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Παπακανέλλος με τον Πνευμονίδη θα βρίσκονται πίσω από τον Μπάμπη Κωστούλα.

Η πορεία του Ολυμπιακού προς τον τελικό

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν από το Champions Path όπου κατάφεραν να αποκλείσουν την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Λέτσε και την πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Καμπάλα με 4/4 νίκες και 13-2 γκολ.

Ακολούθησε πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην πρωτοπόρο της Ιταλίας, Ίντερ. Στην επόμενη φάση, η Λανς προηγήθηκε με 0-2 όμως ο Ολυμπιακός γύρισε το παιχνίδι στο 2-2 και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου πήρε την πρόκριση.

Στο Μόναχο ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 την Μπάγερν και προκρίθηκε στην Ελβετία, όπου πέρασε το εμπόδιο της Ναντ με νίκη στα πέναλτι.