Σοβαρά επεισόδια έγιναν πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Conference League. Ο αδερφός του Μπράντον Τόμας περιέγραψε την κατάσταση και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ η αστυνομία, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικές συνθήκες.

Ο Τζόρνταν Τόμας έκανε καταγγελίες μέσα από τα social media, μιλώντας για βίαιη συμπεριφορά από τις αστυνομικές αρχές του Βελγίου, τονίζοντας ότι πολλοί από τους οπαδούς που είχαν εισιτήρια δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

«Συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους σαν ζώα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκατοντάδες άνθρωποι ξόδεψαν μια περιουσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Μπριζ. Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω βιώσει. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πετούσαν νερό πάνω μας, σε παιδιά και γυναίκες. Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Μεγάλη ντροπή», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Ισπανού επιθετικού.