Η Φενέρμπαχτσε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους προημιτελικούς του Europa Conference League, παραμένει σε έξαλλη κατάσταση με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας έπειτα από όσα έγιναν στον εκτός έδρας αγώνα με την Τραμπζονσπόρ και ο πρόεδρος Αλί Κοτς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το γεγονός ότι παίκτες της Φενέρ απειλούνται με τιμωρίες έπειδη έπαιξαν ξύλο με οπαδούς της Τραμπζονσπόρ σε μια προσπάθεια να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, μετά την εισβολή που έγινε, έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις του συλλόγου και η κατάσταση δεν ηρεμεί.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του προέδρου, ο οποίος άφησε και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης από το πρωτάθλημα, παρά τις μεγάλες ποινές που θα υπάρξουν σε μια τέτοια περίπτωση.

«Αυτή η επιχείρηση στήθηκε από τον ανταγωνισμό. Προσπαθεί κάποιος να δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα μέσω του ποδοσφαίρου; Μετά απ’ αυτό το περιστατικό, έχουμε τρεις επιλογές. Το κακό, το χειρότερο και το πολύ χειρότερο… Θα υπάρχει αίμα, ιδρώτας και δάκρυα στην απόφαση που θα πάρουμε. Αυτό είναι σίγουρο. Οι χορηγοί μας έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν τις συνεισφορές τους ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, είπε αρχικά ο Αλί Κοτς και συνέχισε.

«Θα προσφέρουμε περισσότερες από μία επιλογές στα μέλη μας. Το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για λίγο είναι επίσης μια από τις επιλογές. Πάγωμα των δικαιωμάτων μας στο πρωτάθλημα για ένα χρόνο. Θέλουμε μόνο ένα πράγμα να είναι ξεκάθαρο. Δεν θα συνεχίσουμε σαν να μην έγινε τίποτα».