Η Ρόμα είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Τιάγκο Πίντο τον Φεβρουάριο και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Φρανσουά Μοντεστό, πρώην του Ολυμπιακού και νυν της Μόντσα, έπειτα από απόφαση της Λίνας Σουλούκου που έχει αναλάβει το θέμα.

Η Ελληνίδα CEO των Ρωμαίων είναι αυτή που «τρέχει» το κλάμπ έχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη Νταν Φρέντκιν και όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ εδώ και καιρό έχει θέσει ως στόχο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή τον Μοντεστό, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον Ολυμπιακό από το 2018 ως το 2022.

Ο Γάλλος είναι από πέρυσι στη Μόντσα και κάνει πολύ καλή δουλειά, με τη Σουλούκου να θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη Ρόμα. Οι δυό τους έχουν ήδη μιλήσει και η Ελληνίδα παράγοντας των Τζαλορόσι συναντήθηκε και με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, εκτελεστικό διευθυντή της Μόντσα, πριν λίγες μέρες, με στόχο να συμφωνήσει μαζί του για τη «μεταγραφή» του Μοντεστό.

Το συμβόλαιο του Γάλλου με τη Μόντσα λήγει το καλοκαίρι του 2025, ο Γκαλιάνι όμως, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, θα τον αφήσει ελεύθερο το καλοκαίρι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα, αναγνωρίζοντας πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτόν.