Με τη φετινή σεζόν να μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της, αφού αυτή η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων είναι η τελευταία, η L’Equipe παρουσίασε το top-9 των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, με τον Κιλιάν Μπαπέ να… κάνει πλάκα.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν απασχολεί καθημερινά τον διεθνή Τύπο λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αναμένεται να υπογράψει για λιγότερα από όσα παίρνει στη γαλλική ομάδα. Εκεί όπου βάζει στον λογαριασμό του το ποσό των 6 εκατ. ευρώ μηνιαίως, με αποτέλεσμα να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ευρώπη.

Στη 2η θέση, με 2,1 εκατ. ευρώ μηνιαίως, είναι ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου και ακολουθεί ο Κέβιν Ντε Μπρόινε που παίρνει 2,02 εκατ. ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δίνει και άλλα 1,9 εκατ. ευρώ ως μηνιάτικο στον Έρλινγκ Χάαλαντ που είναι στην 4η θέση.

Στην 5η είναι ο Νταβίντ Αλάμπα της Ρεάλ Μαδρίτης με 1,88 εκατ. ευρώ μηνιαίως, ακολουθεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπαρτσελόνα με 1,87 εκατ. και τη λίστα συμπληρώνουν οι Κασεμίρο (1,77 εκατ., Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μοχάμεντ Σαλάχ (1,77 εκατ., Λίβερπουλ) και Ραφαέλ Βαράν (1,72 εκατ., Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).