Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου του συντρόφου της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία αυτοκτόνησε πηδώντας από μπαλκόνι του 23ου ορόφου ενός ξενοδοχείου στο Μαϊάμι.

Ωστόσο, η πρώην σύζυγος του πρώην επαγγελματία παίκτης του χόκεϊ, με τον οποίον έχουν τρία παιδιά, ισχυρίζεται ότι «είναι πολύ πιθανό ο Κολτσόφ να ήταν μεθυσμένος».

«Δυστυχώς, οι παίκτες του χόκεϊ το κάνουν καμιά φορά αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Γιούλια Μιχαήλοβα, σε συνέντευξή της σε μέσο της Λευκορωσίας, που επικαλείται η Daily Mail.

«Στο δωμάτιο όπου έμενε ο Κονσταντίν βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοόλ. Υπήρχε μπαλκόνι με θέα στον ωκεανό και πιθανότατα δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του. Από την άλλη, δεν βρήκαν κανένα σημείωμα. Είχε κλείσει διαμερίσματα σε διάφορα μέρη, νοίκιασε ένα αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, δεν είχε πρόθεση να πεθάνει. Όλα, βέβαια, μπορούν να συμβούν αλλά δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του» είπε η πρώην σύζυγος του Κολτσόφ.

Για τη σχέση της με τη Σαμπαλένκα, η Μιχάληλοβα δήλωσε ότι είναι «καλό κορίτσι που φέρθηκε καλά στα παιδιά μου».

Ο Λευκορώσος πιστεύεται ότι συνόδευε τη Σαμπαλένκα η οποία προετοιμαζόταν για το Miami Open, όπου αγωνίζεται την Παρασκευή, όταν πέθανε.

Παρά την τραγωδία, η τενίστρια θα αγωνιστεί κανονικά στο Μαϊάμι Open.