Η Κηφισιά και ο ΟΦΗ μπήκαν στα play out της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη αλλά τελικά εκ των δύο δεν τα κατάφερε αφού έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που ικανοποιεί περισσότερο τους Κρητικούς που είναι… λίγο πιο άνετοι βαθμολογικά.

Με τον Βόλο να έχει περάσει από την Τρίπολη με νίκη επί του Αστέρα, οι γηπεδούχοι ήθελαν όσο τίποτα άλλο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν το βαθμολογικό προβάδισμά τους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Αντιθέτως, η πρώτη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Ισέκα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να νικάει τον Αναγνωστόπουλο στο τετ α τετ. Η εξέταση του VAR, όμως, έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Το παιχνίδι, επομένως, παρέμεινε στο 0-0 και λίγα λεπτά μετά, στο 26′, ήταν η σειρά της Κηφισιάς να γίνει απειλητική με την κεφαλιά του Τεσέιρα που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ μετά την εκτέλεση φάουλ του Μιλίτσεβιτς. Οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν να «χτίσουν» πάνω σε αυτή τη φάση και να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν τα κατάφεραν όμως και στο 38′ χρειάστηκαν τη μεγάλη επέμβαση του Αναγνωστόπουλου σε πλασέ του Μπάκου για να μη βρεθούν πίσω στο σκορ.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 53′ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ με τον Οζέγκοβιτς που γύρισε εντός περιοχής και εκτέλεσε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει στη συνέχεια. Οι δύο ομάδες, βέβαια, συνέχιζαν να ψάχνουν τον τρόπο για να σκοράρουν αλλά δεν μπορούσαν να τον βρουν και τα λεπτά, από ένα σημείο κι έπειτα, περνούσαν με τους προπονητές να κάνουν αλλαγές και τις δύο ομάδες να μην έχουν ευκαιρίες.

Το 0-0, επομένως, έμεινε ως το τέλος, με την Κηφισιά να είναι πλέον ισόβαθμη με τον Βόλο και τη συνέχεια των play out να αναμένονται με ενδιαφέρον.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (79’ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69’ Βαφέας), Μπιφούμα (79’ Τεττέι), Μενέντεw (69’ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79’ Ριέρα), Μπάκου, Χιμένεθ (64 Γκαγέγος), Αποστολάκης (88’ Λουίζ Φελίπε), Ισέκα.