Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του μετά τη νέα απόλυσή του, αυτή τη φορά από τη Ρόμα, με το νέο σενάριο που κυκλοφορεί να θέλει τη Φενέρμπαχτσε να του προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, ελπίζοντας ότι θα είναι αρκετά για να πει το «ναι».

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πριν λίγες μέρες σε δηλώσεις του ότι δεν βιάζεται και ότι θέλει να είναι απολύτως σίγουρος για την επιλογή που θα κάνει, υποστηρίζοντας ότι ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του. Μία από αυτές λοιπόν, όπως υποστηρίζει ο αγγλικός Τύπος, πρέπει να είναι από την Τουρκία.

Εκεί, η Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει βάλει ως στόχο να φτάσει σε συμφωνία με τον Μουρίνιο και για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τους Άγγλους, έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών με συνολικές αποδοχές στα 30 εκατ. ευρώ.

Αν όντως ισχύει αυτό τότε μάλλον είναι η καλύτερη πρόταση, σε οικονομικό επίπεδο, που μπορεί να βρει ο Μουρίνιο αν αφήσουμε στην άκρη τη Σαουδική Αραβία, με τη Νιούκαστλ -που επίσης ενδιαφέρεται- να προσφέρει αρκετά λιγότερα σε σχέση με αυτά που φέρονται να προσφέρουν οι Τούρκοι.