Με την 26η αγωνιστική πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου του Stoiximan Super League, με τις ομάδες να προετοιμάζονται για τις μάχες που θα ακολουθήσουν σε play-offs και play-out. Και οι επτά αγώνες διεξάγονται σήμερα Κυριακή, με τη σέντρα τους να είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Τα φώτα πέφτουν στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ (Novasports Prime), όπου η Ένωση θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να παραμείνει στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη.

Δύσκολη δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (Cosmote Sport 3), με το διπλό ωστόσο να είναι μονόδρομος για να μην χάσει περισσότερο έδαφος. Αρκετές οι απουσίες των Πρασίνων (Αράο, Βέρμπιτς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεντβάι), χωρίς τους Νέιρα, Γκαγιέγος και Τοράλ οι Κρητικοί.

Στη Λαμία ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 2), την οποία έχει κερδίσει και στις 13 προηγούμενες συναντήσεις τους στη Superleague. Εκ των ων ουκ άνευ το διπλό για τον Δικέφαλο, απέναντι στη μεγάλη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, που θα η “σταχτοπούτα” των πλέι οφ, αλλά πλέον καλείται να ζήσει χωρίς τον αρχισκόρερ Καρλίτος.

Πιο εύκολη φαντάζει η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο (Cosmote Sport 4), ο οποίος δεν θα έχει πέντε τιμωρημένους. Πρώτο παιχνίδι με κόσμο στο πρωτάθλημα για τους Ερυθρόλευκους, έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες! Με ανεβασμένη μάλιστα ψυχολογία μετά και τον έναν ακόμη βαθμό που πήραν από το CAS, μειώνοντας στο -4 από την κορυφή.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το ντέρμπι παραμονής στην Καισαριανή ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναιτωλικό (Cosmote Sport 5), που ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει «τελικό» κόντρα στον ελλιπή Ατρόμητο (Novasports 2) που έχει πέντε τιμωρημένους. Τέλος, την πρώτη νίκη του μετά από καιρό ψάχνει ο Πανσερραϊκός φιλοξενώντας τον… αποκαμωμένο Αστέρα (Novasports 4) που έμεινε εκτός πλέι οφ,