Η Χάιντουκ έμεινε στο 1-1 με τη Βαραζντίν για το πρωτάθλημα Κροατίας και έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία για το γκολ που δέχθηκε αφού ζήτησε επιθετικό φάουλ στον Μάρκο Λιβάγια, γνωστό μας από τα χρόνια του στην ΑΕΚ, με τους διαλόγους των διαιτητών στο VAR να γίνονται το Νο1 θέμα συζήτησης.

Η Χάιντουκ, όπως προαναφέρθηκε, διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γκολ που δέχθηκε καθώς θεωρούσε ότι είχε γίνει επιθετικό φάουλ στον Λιβάγια, με αποτέλεσμα η φάση να εξεταστεί στο VAR. Αυτό, όμως, δεν έκανε καλύτερα τα πράγματα αλλά χειρότερα.

Γιατί; Επειδή δεν έβγαινε άκρη και τελικά ένας εκ των διαιτητών… έβαλε τέλος στο θέμα με ένα «άντε γ… όλοι»! Και από τη στιγμή που οι διάλογοι δημοσιοποιήθηκαν, καταλαβαίνει ο καθένας τι γίνεται στην Κροατία με τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους, αφού ο διαιτητής έχει μπει στο στόχαστρο όλων επειδή δεν είχε υπό πλήρη έλεγχο την κατάσταση.

Όπως και να έχει, το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 τελικά, με τη Χάιντουκ να είναι έξαλλη με τη διαιτησία.

Postavljaju pitanje autentičnosti – nek pitaju u HNS…Pitaju zašto nisan pustija cilu snimku – zato jer je predugaJel izgubljen kontekst? Možda jeZato uživajte u kraju komunikacije…I lipo gledajte čupanje sa obe ruke obrambrenog, i tek nakon 2-3 sekunde Markanovo vatanje livon rukom za dres da ga ovaj ne obori na pod. Uz sve to ide komunikacija iz VAR-a i namištanje momenta di je rastegnut dres varaždinovog igrača. Pusti to uživo… Provjera gotova, priznaj gol#bitćetogajoš

Posted by Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja on Tuesday, February 27, 2024