Η απόφαση του DFL, του οργανισμού επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη Γερμανία, για την είσοδο επενδυτών στις ομάδες δεν αρέσει καθόλου στους οπαδούς που έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται με κάθε τρόπο και τώρα… δείχνουν νέους δρόμους με τηλεκατευθυνόμενα καπνογόνα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, πριν δύο μήνες δηλαδή, στον αγώνα της Μπόχουμ με την Ουνιόν Βερολίνου είχαμε δει τους οπαδούς να ρίχνουν στον αγωνιστικό χώρο μπαλάκια του τένις καθώς διαμαρτύρονταν για την απόφαση του DFL.

Ένα μήνα μετά, τον Ιανουάριο δηλαδή, στους αγώνες Κολονία – Ντόρτμουντ και Χάιντενχαϊμ – Βόλφσμπουργκ είχαμε δει τους οπαδούς να ρίχνουν στο τερέν σοκολατένια νομίσματα για τον ίδιο λόγο.

Τώρα, λοιπόν, που είμαστε στον Φεβρουάριο, οι οπαδοί στη Γερμανία σκέφτηκαν ένα νέο τρόπο για να δείξουν την αντίδρασή τους για την απόφαση του DFL: Καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο με τηλεκατευθυνόμενα.

Αυτό έγινε στην αναμέτρηση της Χάνσα Ρόστοκ με το Αμβούργο για τη 2η κατηγορία, με τις διαμαρτυρίες των οπαδών να συνεχίζονται και να εκφράζονται πάντα με διαφορετικό τρόπο.