Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο (10/2), όπως είχε προαναγγελθεί, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 62χρονος Ισπανός προπονητής είναι αυτός στον οποίο κατέληξε η διοίκηση των Ερυθρόλευκων για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ και το μόνο που απομένει πλέον είναι το να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί. Καθαρά τυπικό, δηλαδή, το θέμα, με τον Μεντιλίμπαρ να έχει συμφωνήσει σε όλα και τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν ότι θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων μηνών.

Όπως και να έχει, αυτά θα ξεκαθαρίσουν όταν θα έρθει η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Πριν γίνει αυτό, πάντως, ο Ισπανός τεχνικός πήγε στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά την ομάδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ ενώ είχε και τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη σουίτα του προέδρου.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα (12/2), όταν και θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του, με το ντεμπούτο του να γίνεται στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (15/2) με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League.