Ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου που ολοκληρώθηκε χθες ανακοίνωσε 8 νέες μεταγραφές για την πρώτη ομάδα (Μαρτίνς, Κάρμο, Τσικίνιο, Όρτα, Ναβάρο, Βέζο, Άμπι και Καμπράλ), θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει το ρόστερ ενόψει των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός όμως από τις μεταγραφές της πρώτης ομάδας, οι Πειραιώτες κινήθηκαν αθόρυβα και για την ενίσχυση των Ακαδημιών, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του 20χρονου τερματοφύλακα της Ίντερ, Νίκου Μπότη.

Οι «ερυθρόλευκοι», με συγκεκριμένο πλάνο και με αστραπιαίες κινήσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, αποφάσισαν να δώσουν επαγγελματικά συμβόλαια και σε αρκετά παιδιά των Ακαδημιών, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν πως πιστεύουν ακράδαντα στον έλληνα ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, υπέγραψαν οι Κωστούλας Χ., Κωστούλας Κ., Μουζακίτης, Κουτσίδης, Δαρβίρας και Παπακανέλλος, ενώ σε ορισμένους από αυτούς μπήκαν και πολύ υψηλές ρήτρες.

Για ορισμένα από αυτά τα παιδιά η πρώτη ομάδα δεν είναι και τόσο μακριά, αφού άπαντες στον Ολυμπιακό πιστεύουν στο ταλέντο τους.