Μπορεί να είχε συνολικά μόνο οκτώ παίκτες υγιείς και μοναδικό ψηλό τον Τανούλη, παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 77-62 στο ΣΕΦ και επέστρεψε στις νίκες στη Basket League μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ στα πρώτα λεπτά, μέχρι που ήρθε ένα μίνι-ξέσπασμα από τους Θεσσαλονικείς, κυρίως χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ με τα οποία ανανέωναν τις επιθέσεις τους, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με +6 (6-12) στο 8′. Ο δικέφαλος του βορρά κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι και το τέλος της πρώτης περιόδου, όταν το σκορ ήταν 12-14, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση θα άλλαζε.

Στο 14-19, στο 12′, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν σερί 15-0 και βρέθηκαν μπροστά με 29-19 στο 16′, με τους Γκίλμορ και Μαργαρίτη να δίνουν κάποιες λύσεις στον ΠΑΟΚ με εύστοχα τρίποντα και τον Πίτερς να απαντάει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο +13 (42-29).

Από εκεί και πέρα, στην τρίτη περίοδο οριστικοποιήθηκε ότι η νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έρθει χωρίς άγχος αφού οι Κάνααν, Πίτερς και Μπραζντέικις έδιναν λύσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα η διαφορά να ανέβει στους 21 πόντους (64-43) στο 30′. Όλα είχαν γίνει, δηλαδή, εύκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε τελικά με 77-62 και στρέφει πλέον την προσοχή του στη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί στη Euroleague.