Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε, όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση με σχόλιο σε ανάρτηση του «αιώνιου» αντιπάλου του.

Ο Σέρβος σέντερ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ την περασμένη Δευτέρα (22/1) και τελικά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να αναφέρει τα εξής σε ανάρτησή της: «Σήμερα (27/01) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας μας, Θεοφάνη Τσαβίση, σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη στο φύμα του 5ου μεταταρσίου του αριστερού ποδός».

Σε αυτή την ανάρτηση, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει σχόλιο η πράσινη ΚΑΕ προκειμένου να ευχηθεί στον Σέρβο σέντερ να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα γήπεδα, με τον χρόνο απουσίας του να εκτιμάται στους δύο μήνες.

«Περαστικά γρήγορα Νίκολα Μιλουτίνοφ», ανέφερε το σχόλιο του Παναθηναϊκού για τον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε χειροκροτηθεί στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς των Πράσινων καθώς αποχωρούσε από το παρκέ μετά τον τραυματισμό του.

Ευχές του Παναθηναϊκού στον Μιλουτίνοφ