Η επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου, αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, έξω από το σπίτι τους, με έναν εκ των δραστών να τη χτυπάει με μπουνιά στο ζυγωματικό, προκάλεσε την αντίδραση και του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση που έβγαλε για το θέμα και η ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ κατήγγειλε ότι το περασμένο Σάββατο (20/1) η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ΕΠΟ ή το ποδόσφαιρο γενικότερα, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το σπίτι τους, με το γεγονός να προκαλεί τις αντιδράσεις των ομάδων.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ, ήρθε και το μήνυμα του ΠΑΟΚ μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Twitter, στην οποία αναφέρονται τα εξής…

«Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα γήπεδα κλειστά για να καταπολεμηθεί η βία, η καταγγελία για επίθεση στην σύντροφο του Αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου -προφανώς για ποδοσφαιρικούς λόγους- είναι ιδιαίτερα σοβαρή και πρέπει να διαλευκανθεί από την ελληνική αστυνομία άμεσα! Η νίκη επί του υπόκοσμου του παραποδοσφαίρου είναι υποχρέωση όλων μας».