Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Λέιφ Λίντμπεργκ θα είναι πλέον ο υπεύθυνος για το VAR μετά την ψηφοφορία που έγινε, με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει την απορία του για τη στάση που κράτησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε.

Οι δύο ομάδες μοιράζονται την 1η θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League και την Κυριακή θα αναμετρηθούν στην Τούμπα σε ένα ντέρμπι κορυφής που… άρχισε ήδη. Και άρχισε λόγω της ψηφοφορίας που έγινε για τον νέο υπεύθυνο του VAR, με τον ΠΑΟΚ να ψηφίζει -όπως και η ΑΕΚ- υπέρ του Λίντεμπεργκ που τελικά ήταν και αυτός που προσλήφθηκε, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός -όπως και ο Ολυμπιακός- ήταν κατά.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, την ψηφοφορία, στην πράσινη ΠΑΕ εξέφραζαν την εξής απορία: «Πώς είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε τον προερχόμενο από το προηγμένο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας Ζοάο Καπέλα και τώρα να ψηφίζει για τον συγκεκριμένο ρόλο υπέρ ενός ανθρώπου που προέρχεται από μια χώρα που δεν χρησιμοποιεί VAR;».

Σχόλιο που δεν άφησε αναπάντητο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, η οποία μέσω του γραφείου Τύπου έδωσε την ακόλουθη απάντηση…

«Στους κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αναρωτήθηκαν για το πώς ψηφίζει ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα βάζαμε τετράγωνα και ρόμβους να απαντήσουν: «πως δεν σκεφτήκαμε να σας ρωτήσουμε»;

Ωστόσο επειδή η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, καλό θα είναι να μην γίνονται ανόητες ερωτήσεις. Όλοι οι αρχιδιαιτητές προτείνουν τους συνεργάτες τους, οι οποίοι και είθισται να ψηφίζονται ομόφωνα, και αυτό το δικαίωμα δίνουμε κι εμείς με την ψήφο μας στον κ. Φρόιντφελντ που προφανώς θα κριθεί, όπως και οι προηγούμενοι.

Όσον αφορά τον κ. Καπέλα, να θυμίσουμε στους κύκλους πως η αποπομπή του ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένης της ψήφου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».