Με τον Μπετανκόρ να πετυχαίνει δύο γκολ στα πρώτα 16 λεπτά, ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή του στη Stoiximan Super League, την ίδια ώρα που η ομάδα της Ηπείρου παραμένει μαζί με την Κηφισιά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι σχεδίαζαν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο το γρήγορο γκολ που θα τους έδινε ώθηση για τη συνέχεια αλλά τελικά ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που σκόραραν και μάλιστα όχι μόνο μία φορά… Στο 11′ ο Μπεντανκόρ ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Κλέιμαν σε σουτ του Στάικου για το 0-1 με κεφαλιά, για να ακολουθήσει στο 16′ το 0-2 από τον ίδιο παίκτη, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα προ του Κλέιμαν και πλάσαρε προ κενής εστίας.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε προβάδισμα νίκης από νωρίς και στη συνέχεια διαχειρίστηκε όπως ήθελε την κατάσταση, με τους Ηπειρώτες να φαίνονται μόνο μία φορά επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 25′ με την επικίνδυνη σέντρα του Ροσέρο που δεν αξιοποίησε κανείς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιχείρησε, όπως είναι λογικό, στο β’ μέρος να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να πιέσει για το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, ο Πανσερραϊκός όμως ήταν πολύ καλά παραταγμένος και είχε υπό έλεγχο την κατάσταση, κρατώντας εύκολα το σκορ.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 79′ με το γυριστό σουτ του Μπάλαν δεν έφερε αποτέλεσμα… Η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, το 0-2 παρέμεινε και η ομάδα των Σερρών πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Ηπειρώτες σε μια ήττα που τους δυσκολεύει κι άλλο τη ζωή.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (60΄ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (60΄ Ριένστρα), Τζίνο, Λέο (46΄ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82΄ Έφορντ), Κόντε (61΄ Μπάλαν).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τόμας (89΄ Μούργος), Ουάρντα (90΄ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (81΄ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71΄ Άλεξιτς).