Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1) την απόκτηση του Τσικίνιο και λίγη ώρα μετά επισημοποίησε και τη συμφωνία με τη Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ασχολείται μόνο μεταγραφικά θέματα αφού υπάρχουν και οι ανανεώσεις συμβολαίων όπως και οι αποχωρήσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη αποκτήσει παίκτες και θέλουν να αποκτήσουν κι άλλους μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, την ίδια ώρα όμως έχουν στην ατζέντα τους και άλλα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούν. Και ασχολούνται.

Όπως, λοιπόν, έχει διαρρεύσει από την πειραϊκή ΠΑΕ, οι συζητήσεις με τον Γιώργο Μασούρα και με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για την ανανέωση των συμβολαίων τους είναι προχωρημένες και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες εβδομάδες θα μπουν οι υπογραφές και θα έρθουν και οι σχετικές ανανεώσεις.

Ενδιαφέρον από Ρωσία για Μπιέλ

Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πεπ Μπιέλ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσία. Ο 27χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλος Καρβαλιάλ και γενικά οι εμφανίσεις του δεν δικαιολογούν τα 6 εκατ. ευρώ που είχε δώσει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2022, οπότε στη διοίκηση βλέπουν με θετικό μάτι την αποχώρησή του, έστω με τη μορφή δανεισμού.