Ο Τάσος Μπακασέτας ετοιμάζεται για το τελευταίο του παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ, το οποίο θα είναι αυτό με τη Γαλατασαράι την Κυριακή (21/1), και από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι και επισήμως παίκτης του Παναθηναϊκού θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πράσινους και έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο από τη στιγμή που είπε το «ναι» και η ομάδα της Τραπεζούντας, η οποία εξαρχής έκανε σαφές το εξής: Ήθελε να έχει στη διάθεσή της τον Μπακασέτα για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι.

Το κυριακάτικο ματς, επομένως, θα είναι το τελευταίο του Μπακασέτα με την Τραμπζονσπόρ αφού στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα προκειμένου να ανακοινωθεί και επισήμως από τον Παναθηναϊκό και να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Τερίμ.

Μια μεταγραφή στην οποία ποντάρει πολλά το Τριφύλλι όπως δείχνουν και τα οικονομικά δεδομένα, αφού στους Τούρκους θα δοθεί ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ.