Τον περασμένο Απρίλιο, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς είχε κατασκηνώσει στην Κολομβία. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα το κάνει ξανά.

Ο Ζιοβάνι Μορένο βρέθηκε κοντά στο να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην κινηθούν για την απόκτησή του. Ο 23χρονος Κολομβιανός πήγε στη Ρασίνγκ και οργιάζει.

Τον περασμένο Απρίλιο, θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς είχε μείνει την Κολομβία είκοσι περίπου μέρες και τον είχε παρακολουθήσει σε τέσσερα παιχνίδια. Σε αυτά τα ματς τώρα ο «Μπάρμπι» δεν είχε δει μόνο τον Μορένο, αλλά και άλλους παίκτες. Ο λόγος για τους Ορλάντο Μπέριο τον επιθετικό της Νασιονάλ και τον Σταλίν Μότα τον 26χρονο μέσο της ίδιας ομάδας. Επίσης είχε τσεκάρει και τους Τόρες τον 21χρονο μέσο της Σάντα Φε και τον επίσης μέσο Αντσίκο που αγωνίζεται δανεικός στην Πατσούκα.

Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Γιατί πολύ απλά μάθαμε ότι στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να στείλουν και πάλι τον Μπαρμπαλιά στην Κολομβία για να δει παίκτες. Οπότε είναι πιθανό να τσεκάρει εκ νέου τους παίκτες αυτούς.

πηγή: gazzetta