Ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα για την άμυνα αλλά θέλει να ενισχυθεί και στο χώρο του κέντρου και ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαζίζ Σαμπουνκούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, παρουσιάζει δήλωση του μάνατζερ του Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε.

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων εβδομάδων έλεγαν ότι ο Ιανουάριος θα ήταν γεμάτος μήνας για τους Ερυθρόλευκους αφού σχεδίαζαν να κάνουν αρκετές μεταγραφές και ήδη έχουν αρχίσει και συνεχίζουν. Οι Πειραιώτες θέλουν, μεταξύ άλλων, να ενισχυθούν στο χώρο του κέντρου και ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι και αυτό του Κρέσπο. Όνομα που επανέρχεται τώρα στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαζίζ Σαμπουνκούογλου παρουσιάζει δήλωση του μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ της Φενέρμπαχτσε, στην οποία λέει: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη και υπήρξε συνάντηση». Από εκεί και πέρα, το αν θα υπάρξουν και εξελίξεις ή όχι, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Ο 27χρονος Κρέσπο είναι από το 2021 στη Φενέρμπαχτσε και φέτος έχει 17 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ ενώ συνολικά με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας έχει γράψει 79 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ.