Ο Σαμέρ Ακαϊντίν είναι στόχος του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Σερτσάν Χαμζαόγλου υπάρχει πλέον συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν.

Οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες με τον 29χρονο Τούρκο στόπερ αλλά αυτό δεν αρκούσε, θα έπρεπε να υπάρξει συμφωνία και με τη Φενέρ, στην οποία ανήκει. Μια συμφωνία που είναι γεγονός πλέον σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σερτσάρ Χαμζαόγλου.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει ο συγκεκριμένος, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε στο να δώσει ένα ποσό στην τουρκική ομάδα για τον εξάμηνο δανεισμό του Ακαϊντίν ενώ παράλληλα θα πληρώσουν και το μισό συμβόλαιό του, δηλαδή ένα ποσό που φτάνει στις 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Σερτσάρ Χαμζάογλου, στη συμφωνία των Πράσινων με τον παίκτη προβλέπονται και κάποια μπόνους για επίτευξη στόχων, με τον Παναθηναϊκό πάντως να σκέφτεται να κινηθεί και για δεύτερο στόπερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έχοντας στη λίστα του και τον Βίτορ Ούγκο της Μπαΐα.