Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικό λόγω των αποτελεσμάτων της ομάδας και στη διοίκηση σκέφτονται να ενισχυθούν με την πρόσληψη ενός αθλητικού διευθυντή, με τον Τόμας Ζορν, ο οποίος αποτελεί επιλογή της οικογένειας Σαββίδη, να θεωρείται το φαβορί.

Οριστική απόφαση δεν υπάρχει ακόμη αλλά στις τάξεις του δικεφάλου του βορρά κερδίζει συνεχώς έδαφος η ιδέα πρόσληψης ενός αθλητικού διευθυντή. Και υπάρχει και φαβορί για τη θέση, σύμφωνα με όσα λένε στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Τόμας Ζορν, έναν 37χρονο Γερμανό που γεννήθηκε στη Ρωσία, στην οποία και έζησε τα πρώτα οκτώ χρόνια της ζωής του, με την οικογένειά του στη συνέχεια να μετακομίζει στο Βερολίνο. Επαγγελματικά, όμως, ο Ζορν δραστηριοποιήθηκε στη Ρωσία, έχοντας δουλέψει σε Λοκομοτίβ Μόσχας και Σπαρτάκ Μόσχας.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2019 ανέλαβε CEO της Λοκομοτίβ και παρέμεινε εκεί μέχρι και τον Ιούλιο του 2020, όταν και αποχώρησε για να αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στη Σπαρτάκ. Η δουλειά του, λένε στη Θεσσαλονίκη, δεν πέρασε απαρατήρητη από την οικογένεια Σαββίδη και γι’ αυτό θεωρείται ο επικρατέστερος για να αναλάβει την ίδια θέση και στον ΠΑΟΚ, με τις εξελίξεις να αναμένονται προσεχώς.