Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κάνει αρκετές μεταγραφές τον Ιανουάριο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι αρκετά και τα σενάρια για το ποιοι μπορεί να είναι οι παίκτες, με τους Αργεντίνους να υποστηρίζουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο της Ρίβερ Πλέιτ, τον οποίο θέλει και η Σάντος Λαγκούνα από το Μεξικό.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μαζί προετοιμάζονται και οι δημοσιογράφοι, με τα ονόματα που κυκλοφορούν προς το παρόν να είναι διάφορα. Σε όσα, λοιπόν, έχουν ακουστεί ως τώρα, προστίθεται ακόμη ένα και συγκεκριμένα αυτό του Παλαβεσίνο.

Είναι Αργεντίνος, είναι 27 ετών, είναι χαφ και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 με τη Ρίβερ Πλέιτ, με τη φανέλα της οποίας μετράει 37 συμμετοχές και 2 γκολ φέτος ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε Πλατέντε και Ντεπορτίβο Κάλι.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, πλην του Ολυμπιακού ενδιαφέρον για τον Παλαβεσίνο υπάρχει και από το Μεξικό και συγκεκριμένα από τη Σάντος Λαγκούνα, με τους Αργεντίνους να μην αναφέρουν, τουλάχιστον προς το παρόν, τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.