Το παιχνίδι της Μπόρνμουθ με τη Λούτον για τη 17η αγωνιστική της Premier League διακόπηκε μετά την κατάρρευση του Τομ Λόκιερ στο 57ο λεπτό, με τον παίκτη να ανακτά τελικά τις αισθήσεις του στα αποδυτήρια και να επικοινωνεί κανονικά με τους γιατρούς, την ίδια ώρα που αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

Οι σπασμοί που είχε ο Ουαλός αμυντικός της Λούτον μετά την κατάρρευσή του είχαν παγώσει τους πάντες, με τους γιατρούς των δύο ομάδων να επεμβαίνουν άμεσα και τους πάντες να φοβούνται τα χειρότερα αφού ο ίδιος παίκτης είχε καταρρεύσει και τον περασμένο Μάιο στον τελικό των play off ανόδου στην Premier League.

Οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια έπειτα από εντολή του διαιτητή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκεί με φορείο και ο Λόκιερ, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Η αγωνία, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, ήταν πολύ μεγάλη και τελικά υπάρχουν ευχάριστα νέα όπως μεταδίδει το Skysports.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο παίκτης της Λούτον ανέκτησε τις αισθήσεις του στα αποδυτήρια και επικοινώνησε χωρίς κανένα πρόβλημα με τους διαιτητές, με τον διαιτητή να αποφασίζει την οριστική διακοπή του αγώνα και τον Λόκιερ να μεταφέρεται πλέον στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.