Το σύνθημα για θετικό αποτέλεσμα στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή έδωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για τη Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που διαθέτει καλό σύνολο και καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται από τη δική μας πλευρά πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση σε πολύ υψηλό βαθμό, για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του Ατρομήτου που θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό, συγκροτούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Καραλής, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Τάτος, Καραλής, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά. Ο νεοαποκτηθείς Φίλιππος Δάρλας μαζί με τον Σαρλ Ιτάνζ θα ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο ειδικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr