Σε ένα παιχνίδι με ένταση από την αρχή ως το τέλος, η Αταλάντα με μαγικό τακουνάκι του Μουριέλ στο 95ο λεπτό νίκησε με 3-2 τη Μίλαν για την 15η αγωνιστική της Serie A και πλησίασε στο -1 από την 4άδα, με τους Ροσονέρι, από την άλλη πλευρά, να είναι στο -7 από τη Γιουβέντους και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -9 από την Ίντερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν αδιανόητη ευκαιρία στο 9′ με τον Ντε Κετελάρε που -άγνωστο πώς- κατάφερε να αστοχήσει προ κενής εστίας, για να κάνουν τελικά το 1-0 στο 38′ με το σουτ του Λούκμαν που κόντραρε στον Τομόρι και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα. Παρ’ όλα αυτά, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’+2′ με την κεφαλιά του Ζιρού μετά το κόρνερ του Φλορέντσι.

Η Μίλαν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο την ανατροπή αλλά στο 55′ βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ από νέο γκολ του Λούκμαν, αυτή τη φορά με κοντινή προσπάθεια μετά το γύρισμα του Ντε Κετελάρε (2-1). Οι Ροσονέρι, όμως, αντέδρασαν ξανά και στο 80′ έκαναν το 2-2 με τον Γιόβιτς μετά το γύρισμα του Πούλισικ, έχοντας χρόνο στη διάθεσή τους για το τρίτο γκολ και τη νίκη.

Στο 92′, όμως, έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλάμπρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 95′ ο Μουριέλ τρέλανε τους πάντες με το εκπληκτικό τακουνάκι για το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.