Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το League Cup του βόλεϊ διακόπηκε οριστικά μετά τα επεισόδια που έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού των ΜΑΤ που παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, με την αστυνομία να μην επιτρέπει στους οπαδούς των Ερυθρόλευκων να φύγουν από το κλειστό του Ρέντη.

Το ντέρμπι για τους «8» του League Cup άρχισε χωρίς κανένα πρόβλημα, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν το πρώτο σετ. Το δεύτερο, όμως, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μαζί δεν ολοκληρώθηκε και ο αγώνας…

Με το σκορ στο 11-17 για τους Πράσινους υπήρξε διακοπή επειδή, όπως αναφέρει η αστυνομία, περίπου 150 οπαδοί άφησαν τις εξέδρες και βγήκαν έξω από το γήπεδο για να επιτεθούν με μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που απάντησαν με χημικά. Αποτέλεσμα ήταν η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη να γίνει αποπνικτική ενώ υπήρξε και τραυματισμός αστυνομικού των ΜΑΤ από ναυτική φωτοβολίδα.

Εκείνη τη στιγμή πρέπει να καταλάβαν όλοι ότι τα πράγματα… σοβαρεύουν πλέον και από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο αστυνομικός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η αστυνομία δεν αφήνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να φύγουν από το γήπεδο. Για την ακρίβεια, άφησε μόνο γυναίκες και παιδιά να αποχωρήσουν και όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στο γήπεδο.

Αν, βέβαια, κάποιος θέλει να αποχωρήσει μπορεί να το επιχειρήσει, αλλά αμέσως η αστυνομία θα τον πιάσει και θα υπάρξει προσαγωγή του στο τμήμα, με τα πράγματα, όπως φαίνεται, να αλλάζουν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού που νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.