Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε επική ανατροπή στο «Άνφιλντ» την Κυριακή (3/12) και νίκησε με 4-3 την Φούλαμ για την 14η αγωνιστική της Premier League με τον Κώστα Τσιμίκα να πανηγυρίζει έξαλλα σε γκολ της ομάδας του.

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν να χάνουν με 3-2, αλλά στα τελευταία λεπτά του ματς ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το σύνθημα να παίξουν τα… ρέστα τους κι έτσι βγήκαν όλοι στην επίθεση αναζητώντας το τέρμα της ισοφάρισης. Αυτό το πέτυχε ο Έντο στο 88′ και με το μομέντουμ να έχει αλλάξει, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και βρήκα το νικητήριο τέρμα με σουτ του Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ μέσα από την περιοχή στο 89′.

Ακολούθησαν εντυπωσιακές σκηνές στο «Άνφιλντ». Ο κόσμος πανηγύριζε εκστασιασμένος, ενώ και οι παίκτες ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς. Μεταξύ τους και ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας αριστερός μπακ, που πρόσφατα ανανέωσε με τον σύλλογο ως το 2027, αρχικά έπεσε στο έδαφος μαζί με τον συμπαίκτη του που σκόραρε το καθοριστικό γκολ, ενώ αφού σηκώθηκε άρπαξε ένα μέλος της υπηρεσίας ασφάλειας που βρισκόταν στη γωνία και άρχισε να τον ταρακουνά, ενώ εκείνος του χαμογελούσε και έμοιαζε αμήχανος.

«Απίστευτες σκηνές», ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της Λίβερπουλ στην πλατφόρμα Χ για την συμπεριφορά του Τσιμίκα και όλων των «κόκκινων».

Ο Κώστας Τσιμίκας το τελευταίο διάστημα έχει εδραιωθεί ως η βασική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και καλύπτοντας επάξια το κενό του Άντι Ρόμπερτσον που είναι τραυματίας. Το συγκρότημα του Μέρσεϊσάιντ, πλέον, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Αγγλίας και φιλοδοξεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Άρσεναλ και 3η η Μάντσεστερ Σίτι.