Με αφορμή την παρουσία της στο Μεξικό για αγώνα επίδειξης, όπου γνώρισε την αποθέωση, η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, όπου μίλησε για το πόσο την έχει βοηθήσει στην καριέρα της η συνεργασία με ψυχολόγο.

«Δουλεύω με mental coach τα τελευταία 5-6 χρόνια. Πραγματικά έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι. Όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο απ’ όλα. Αν καταφέρεις και ξεκλειδώσεις κάποια πράγματα εκτός γηπέδου, μετά είναι σίγουρο και πως θα τα πας καλύτερα στο γήπεδο», δήλωσε στο TV Azteca Deportes.

«Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Θα το σύστηνα σε κάθε άνθρωπο. Το να δουλεύεις με κάποιον ειδικό, δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Σημαίνει ότι θες να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είναι μια σπουδαία επένδυση σ’ αυτά που πραγματικά μπορείς να κάνεις», συμπλήρωσε.

Πλησιάζει η ώρα της επανεκκίνησης

Η Μαρία Σάκκαρη πλέον βρίσκεται στην περίοδο της ξεκούρασης, προτού αρχίσει και πάλι να ανεβάζει στροφές, μιας και σύντομα θα μπει στη διαδικασία της προετοιμασίας της με το βλέμμα στραμμένο στη νέα αγωνιστική περίοδο του τένις. Από τη νέα χρονιά την περιμένουν και πάλι μεγάλες προκλήσεις. Με την Εθνική Ελλάδας και μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι προγραμματισμένο να παίξουν στο United Cup, που θα γίνει στην Αυστραλία, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Australian Open, του πρώτου Grand Slam του 2024.