Με νίκη κλείνει το 2023 για την Μαρία Σάκκαρη, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε με 6-3, 6-4 την Δανή, Καρολίν Βοζνιάκι, η οποία πλέον βρίσκεται στο Νο 238 του κόσμου.

Η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Βοζνιάκι, διεξήχθη στο πλαίσιο του τουρνουά επίδειξης τένις «2023 TennisFest GNP», που φιλοξενήθηκε στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην «Plaza de Toros» της Μέξικο Σίτι που μετατράπηκε σε ένα τεράστιο γήπεδο τένις. Η χωρητικότητα φθάνει στους 42.000 θεατές, ωστόσο ο αγώνας έγινε παρουσία περίπου 25.000 φίλων του τένις.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που λατρεύει το Μεξικό, αλλά και το Μεξικό λατρεύει την ίδια, επέστρεψε στη χώρα μετά την επιτυχία της προ μηνών με την κατάκτηση του Masters στη Γουαδαλαχάρα, την οποία είχε πανηγυρίσει φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας. Το κοινό αποθέωσε και πάλι τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία φόρεσε σομπρέρο και μετά το τέλος του event έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Τί νύχτα!».

Τώρα, η Μαρία Σάκκαρη θα περάσει κάποιο διάστημα κάνοντας διακοπές και στη συνέχεια θα ανεβάσει και πάλι στροφές μιας και σύντομα θα αρχίσει η προετοιμασία της με το βλέμμα στραμμένο στη νέα αγωνιστική περίοδο του τένις. Από τη νέα χρονιά την περιμένουν και πάλι μεγάλες προκλήσεις. Με την Εθνική Ελλάδας και μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι προγραμματισμένο να παίξουν στο United Cup που θα γίνει στην Αυστραλία λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Australian Open, του πρώτου Grand Slam του 2024.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης αυτής, σειρά στο κορτ πήραν ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Αμερικανός, Τόμι Πολ (Νο 12), με τον νεαρό Ισπανό (Νο 2 στον κόσμο) να επικρατεί με 7-6, 6-3.