Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε και μαθηματικά στον όμιλο του Europa League μετά τη συντριβή με 5-0 από τη Φράιμπουργκ έπειτα από τραγική εμφάνιση, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να απολογείται στους οπαδούς με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι Ερυθρόλευκοι πήγαν στη Γερμανία με στόχο τη νίκη που θα τους κρατούσε ζωντανούς στη διεκδίκηση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης αλλά στο 8′ ήταν πίσω με 2-0, στο ημίχρονο έχανε με 4-0 και τελικά ηττήθηκε με 5-0.

Το σκορ, επομένως, τα λέει όλα για την απόδοσή του Ολυμπιακού, με τον Μαρτίνεθ να απολογείται στον κόσμο με όσα είπε στην Cosmote TV αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

«Ηταν πολύ κακή βραδιά, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε εδώ και από όσους είδαν το ματς. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε, κάναμε πολύ κακό παιχνίδι, δε λειτούργησε τίποτα», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή.

«Συγγνώμη» και από τον Έσε

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σαντιάγο Έσε, εκ μέρους των παικτών, λέγοντας τα εξής…

«Είναι μία άσχημη βραδιά, μετανιώνουμε για πολλά πράγματα, είναι κάτι που δεν αξίζει στον Ολυμπιακό. Συγγνώμη από τον κόσμο μας και σε αυτούς στην Αθήνα και σε όσους ταξίδεψαν. Δεν αντιπροσωπεύει την ιστορία του Ολυμπιακού. Τώρα, να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε καλά για να βελτιωθούμε».