Με πέναλτι του Ερναντέζ η Μίλαν επιβλήθηκε με 1-0 της Φιορεντίνα για την 13η αγωνιστική της Serie A και πήρε το πρώτο τρίποντο έπειτα από τέσσερις αγώνες, με τον 15χρονο Φραντσέσκο Καμάρντα να γράφει ιστορία ως ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για τους Ροσονέρι αφού είχαν μείνει στο -8 από την κορυφή και δεν είχαν περιθώριο για νέα γκέλα. Τα προβλήματα που υπήρχαν, όμως, με τις απουσίες επιθετικών δεν βοηθούσε και πολύ την κατάσταση, με τον Στέφανο Πιόλι να παίρνει στην αποστολή τον 15χρονο Καμάρντα που βγάζει μάτια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Όπως και να έχει, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ερναντέζ, ο οποίος ήταν και αυτός που το κέρδισε από τον Παρίζι, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Φιορεντίνα προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε δοκάρι στο 62′ με τον Γκονζάλες, με τον Πιόλι να βάζει τελικά ως αλλαγή στο 83′ τον Καμάρντα, ο οποίος έγραψε έτσι ιστορία και αποθεώθηκε για πρώτη φορά από τους οπαδούς της Μίλαν.