Ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια προπόνησης με την εθνική ομάδα του Τρινιντάντ & Τομπάγκο και αποφασίστηκε τελικά να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να καταλάβουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αν αυτές οι ενοχλήσεις σχετίζονται με το χτύπημα που είχε δεχθεί στον αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Η περσινή σεζόν ήταν εκπληκτική για τον επιθετικό της Ένωσης, η φετινή όμως χαρακτηρίζεται, μέχρι τώρα, από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει συχνά-πυκνά, από τις ενοχλήσεις που νιώθει. Ενοχλήσεις που υπήρξαν και κατά τη διάρκεια προπόνησης με την εθνική ομάδα της χώρας του, με τους ανθρώπους της Ένωσης να αποφασίζουν ότι η καλύτερη λύση ήταν να κάνει μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί από πού προκύπτει το πρόβλημα.

Τα αποτελέσματα, λοιπόν, έδειξαν ότι το πρόβλημα που του προκαλεί τις ενοχλήσεις δεν σχετίζεται με το χτύπημα που είχε δεχθεί στο ματς με τη Μαρσέιγ, όπως αρχικά εκτιμούσε το ιατρικό επιτελείο. Όπως και να έχει, το σημαντικό για τους Κιτρινόμαυρους είναι το γεγονός ότι ξέρουν πλέον ποιο είναι το πρόβλημα και ο Λιβάι θα συνεχίσει συντηρητικό πρόγραμμα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες μέρες.

Αυτό, φυσικά, σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (16/11) και στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να υπολογίζεται ξανά για ματς με τη Μπράιτον στην OPAP Arena, στις 30/11, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.