Η Μίλαν «χτενίζει» την αγορά καθώς ψάχνει παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ της, αλλά για την ώρα έλαβε υποστήριξη από τη διάσημη πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα.

Η Μία Καλίφα «ανέβασε» στα social media μια φωτογραφία της φορώντας την τρίτη φανέλα της ιταλικής ποδοσφαιρικής, χρώματος μωβ, η οποία σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ο σύλλογος κάνει άνοιγμα αφότου πέρασε στα χέρια του αμερικανικού επενδυτικού fund RedBird Capital Partners.

Η «Mia K.», λοιπόν, έδειξε το εντυπωσιακό της σώμα φορώντας ένα καυτό σορτσάκι και τη φανέλα με το νούμερο δέκα που είχε και το όνομάς της κιόλας, καθισμένη στην άκρη ενός σκάφους κι έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας «Il mare aperto», δηλαδή «η ανοιχτή θάλασσα». Η ανάρτησή της γρήγορα έγινε viral και η Μίλαν της απάντησε: «Forza Milan», ενώ τόνισε με έντονο μαύρο τα γράμματα M, I και Α.

Αν μη τι άλλο, η δύναμη είναι κάτι που χρειάζεται και η διάσημη πρώην πορνοστάρ και νυν influencer και μοντέλο του OnlyFans, καθώς αφότου άρχισε η εμπόλεμη σύρραξη ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας, έχει λάθει θέση κι αυτό την έχει βάλει στο μάτι του κυκλώνα καθώς δέχεται αρνητικά σχόλια για τις απόψεις της.