Η Πολωνία υποδέχθηκε την Παρασκευή (17/11) την Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2024 και υπήρξε έντονη ανησυχία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αφού ο Κάρολ Σβιντέρσκι, πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε καθώς πήγαινε για τα αποδυτήρια, με τους πάντες να περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 αλλά το πιο σημαντικό γεγονός του παιχνιδιού δεν ήταν το αγωνιστικό κομμάτι αλλά το πρόβλημα που υπήρξε με τον Σβιντέρσκι. Συγκεκριμένα, λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πήγαινε για τα αποδυτήρια ο Πολωνός επιθετικός λιποθύμησε, με το ιατρικό επιτελείο να πέφτει αμέσως πάνω του.

Σχεδόν αμέσως, βέβαια, συνήλθε και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι πολύ θετικό, αμέσως όμως αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διανυκτέρευσε. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ υποβάλλεται, πλέον, σε μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο έγινε ό,τι έγινε, με τους ανθρώπους της εθνικής Πολωνίας να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.