Στη λίστα της Μίλαν για την ενίσχυση της άμυνάς της κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με την σημερινή έκδοση της ιταλικής εφημερίδας Corriere Dello Sport να αναφέρεται στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην ανάλυση των στόχων της ομάδας περιγράφονται οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα, με το κείμενο να καταλήγει πως η Μίλαν θα κάνει την προσπάθειά της και για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Το όνομα του Λόιντ Κέλι, ενός 25χρονου σέντερ μπακ της Μπόρνμουθ του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο του 2024 και δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει τη συμφωνία του με τη βρετανική ομάδα, είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει η Μίλαν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι πως η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει το ταλέντο τους στα μισά της σεζόν, αλλά και χωρίς οικονομικό αντίτιμο στο τέλος της χρονιάς», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της Corriere και στην συνέχεια πρόσθετει:

«Ο Μονκάντα (σ.σ επικεφαλής σκάουτινγκ της Μιλαν) πήγε στο Vitality Stadium (σ.σ η έδρα της Μπόρνμουθ) για να δει τον παίκτη και δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Υπάρχουν όμως πολλά plan B, αν δεν προκύψει του Κέλι. Ο Κίβιορ είναι μια ιδέα για την Μίλαν ως δανεικός από την Άρσεναλ, ενώ στην Μίλαν αρέσει ο Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ και θα δοκιμάσει να κάνει μια προσπάθεια τον Ιανουάριο».