Η ομάδα Κ19 της Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Σέλτικ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Youth League, του Champions League για τις ομάδες Νέων δηλαδή, και όλα πήγαιναν καλά μέχρι και το 94ο λεπτό, όταν όλοι πάγωσαν λόγω της κατάρρευσης του τερματοφύλακα Σάλβι Εσκίβελ.

Το παιχνίδι ήταν εύκολο για την ομάδα των Μαδριλένων αν κρίνουμε από το 4-0 με το οποίο επικράτησε. Δεν ήταν καθόλου εύκολες, όμως, οι στιγμές που έζησαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο στο 94ο λεπτό, όταν ο Εσκίβελ κατέρρευσε.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας της Ατλέτικο δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το στήθος του, με αποτέλεσμα όλοι να τρέξουν αμέσως πάνω του για να δουν τι ακριβώς συνέβη και με τον φόβο να είναι έκδηλος. Τελικά, όμως, όλα πήγαν καλά.

Ο Εσκίβελ αντικαταστάθηκε δύο λεπτά μετά και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνει πλέον όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί γιατί έγινε ό,τι έγινε.