Mε δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα (3/11) για την 6η αγωνιστική της Euroleague στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Εκτός αποστολής για την Βαρκελώνη θα μείνουν οι Κώστας Σλούκας και Λούκα Βιλντόζα. Ο αρχηγός των «πρασίνων» ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα από το βράδυ της Τετάρτης (1/11) με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί μάλιστα για μερικές ώρες. Από την άλλη, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, γεγονός που οδήγησε τον Εργκίν Αταμάν στην απόφαση να τον αφήσει στην Αθήνα, έως ότου αναρρώσει. Μάλιστα, ο Αργεντινός υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η εξέλιξη του τραυματισμού του.

Στο μεταξύ, διαθέσιμος είναι και πάλι ο Λευτέρης Μαντζούκας που έλειψε το τελευταίο διάστημα λόγω ίωσης.

Έτσι, οι πράσινοι θα παραταχθούν σε ακόμη έναν αγώνα με σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια, με τον Τζέριαν Γκραντ και τον Δημήτρη Μωραΐτη να επωμίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού. Όπως και να ‘χει, όμως, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις καθώς μετράει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με τελευταία αυτή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» με 66-54.