Με γκολ του Τσιλούλη στο 88ο λεπτό η Λαμία επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 εκτός έδρας και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της μπαίνοντας πλέον στην πρώτη 5άδα, με τους Αρκάδες, από την άλλη πλευρά, να προβληματίζουν με την απόδοσή τους.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 5′ με τον Μπαρτόλο αλλά ο Κοσέλεφ αντέδρασε σωστά και συνεχίστηκε… χωρίς να γίνει τίποτα. Ο Αστέρας, είναι η αλήθεια, ήταν πιο κινητικός και έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να κάνει παιχνίδι και να ψάξει τον τρόπο για να πλησιάσει στο γκολ, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να προσέχουν περισσότερο ανασταλτικά και να είναι ικανοποιημένοι από το -φυσιολογικό- 0-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου οι Αρκάδες είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μιριτέλο από κοντά και από εκεί και πέρα η Λαμία έδειξε να ανεβαίνει κάπως, αν και συνέχισε να ψάχνει αντεπιθέσεις κυρίως. Όπως και να έχει, από ένα σημείο κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα τα λεπτά να περνάνε χωρίς να γίνεται κάτι το ιδιαίτερο. Μέχρι που ήρθε το 88ο…

Ο Τόσιτς, μετά τη συνεργασία με τον Τζαγκόεφ, έκανε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Τσιλούλης στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1, με το γκολ να ελέγχεται στο VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ του Τζαγκόεφ και να μετράει κανονικά τελικά. Έτσι, η Λαμία πήρε μεγάλη νίκη στην Τρίπολη και παραμένει πολύ ψηλά στη βαθμολογία, σε αντίθεση με τον Αστέρα που δεν μπορεί να αποκτήσει σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (46′ Καρμόνα), Χριστόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς (46′ Σουρλής, 86′ Αλάγκμπε), Μουνάφο, Ρεγκίς (68′ Μάντζης), Μπαρτόλο, Καλτσάς, (86′ Ζούγλης), Μιριτέλο.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (59′ Τσιλούλης), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Νούνιες (87′ Τζαγκόεφ), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (72′ Ακούνια), Καρλίτος (72′ Τόσιτς), Αμαράλ.