Ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Αργεντινής, Κάρλος Τέβες, εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του «Εστάδιο Λιμπερταδόρες δε Αμέρικα» μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Μπαράκας Σεντράλ για το Copa de la Liga τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/10) με πρησμένο μάτι και ράμματα στο φρύδι.

Ο 39χρονος τεχνικός λιποθύμησε την ώρα που βρισκόταν στο μπάνιο του στο σπίτι του την Τετάρτη. Ο «Απάτσε» από την πτώση χτύπησε στο κεφάλι και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρεται από τα ΜΜΕ της Αργεντινής, του έγιναν 10 ράμματα και πήρε εξιτήριο, αφού έμεινε όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Είμαι καλά»

Η εικόνα του Τέβες να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του, με εμφανή τα τραύματά του, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Μετά τη λήξη του ματς στη συνέντευξη Τύπου, ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός με τη μεγάλη καριέρα σε Μπόκα Τζούνιορς, Κορίνθιανς, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους, ανέφερε: «Είμαι καλά. Ήταν μονάχα ένα χτύπημα, ευτυχώς. Πέρασα τη νύχτα στο νοσοκομείο, αλλά τώρα είμαι καλά. Είμαι με τους παίκτες μου, που είναι αυτό που θέλω».