Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και τη συσπείρωση που δημιούργησε στα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά.

Ο άσος του Ολυμπιακού, που απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ηγετικό ρόλο στους «ερυθρόλευκους» μετά την αποχώρηση του έμπειρου γκαρντ που άλλαξε «στρατόπεδο». Στάθηκε στις δύο νίκες που μετράει η ομάδα του ως τώρα σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό – μία στον τελικό του Super Cup Ελλάδας και μια στην πρεμιέρα της Euroleague – λέγοντας: «Πάντα όταν παίζεις τέτοια ματς, η συσπείρωση και το κίνητρο είναι μεγάλο, αλλά ειδικά όταν έχει γίνει τέτοια μετακίνηση».

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, στο μεταξύ, υποστήριξε πως νιώθει πως η ομάδα έχει αναπληρώσει τα κενά των Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ και ότι αναμένει πέραν των προσθηκών να ανεβάσουν το επίπεδο της απόδοσής τους και παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πολύ καλή αρχή της ομάδας του στην τρέχουσα σεζόν καθώς μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς ως τώρα. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του την Παρασκευή (13/10) κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη Euroleague στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Η Εθνική Ελλάδας με τον Βασίλη Σπανούλη

Έπειτα, απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου Αντώνη Καλκαβούρα για την πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στο ρόλο του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας. «Μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική ο Βασίλης. Γνωρίζει καλύτερα από όλους τι σημαίνει Εθνική ομάδα, τι σημαίνει αποδυτήρια. Μεγάλη υπόθεση ότι ο Βασίλης γύρισε στην Εθνική. Υπάρχει ανυπομονησία να βρεθούμε όλοι μαζί και να περάσουμε στους Ολυμπιακούς που είναι ένας στόχος σημαντικός για την Εθνική, ένα όνειρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.