Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Ισραήλ για τον αγώνα της Πέμπτης (5/10) με τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ’, κάνοντάς του και δώρο μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι για να μπουν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης με δεδομένο ότι είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ και θα έχουν και την… ευχή του Πατριάρχη σε αυτή την προσπάθειά τους.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ επικέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και είχαν συζήτηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ’, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε τα ακόλουθα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

«Επαινούμε την αποστολή που έχετε κι εσείς. Σήμερα σ’ αυτό τον κόσμο που ανατρέπονται όλες οι ηθικές αξίες. Κι εμείς όσο μπορούμε παρακολουθούμε ποδόσφαιρο. Άλλωστε αυτό ήταν το πιο προσιτό άθλημα με το οποίο μπορούσαμε να ασχοληθούμε. Εδώ στην Μέση Ανατολή το πράσινο χρώμα έχει ιδιαίτερη σημασία».