Το πρωτάθλημα της Super League 2 άρχισε και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να κατεβαίνει στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’, η οποία δεν έκανε ένσταση αν και είχε το δικαίωμα, με μόλις 13 παίκτες στην αποστολή.

Οι Θεσσαλοί έχουν μόνο 14 ενεργά συμβόλαια και μετά το ban που τους είχε επιβληθεί δεν μπορούν να βγάλουν δελτία στους παίκτες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με βάση, λοιπόν, τα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, η Αναγέννηση Καρδίτσας θα πρέπει να αποβληθεί αφού ο κανονισμός αναφέρει πως «ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας».

Η θεσσαλική ομάδα, όπως προαναφέρθηκε, έχει μόνο 14 ενεργά συμβόλαια αυτή τη στιγμή και στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’ κατέβηκε με μόνο 13 παίκτες, τους 11 βασικούς και 2 αναπληρωματικούς, με τους Κιτρινόμαυρους πάντως να μην καταθέτουν ένσταση αν και είχαν το δικαίωμα.